2018 E-YDS Sınav Tarihleri Nelerdir?

2018 E-YDS sınav tarihleri ÖSYM sınav takvimi içerisinde açıklandı. YDS sınavı yılda sadece iki kere yapılırken E-YDS Sınavı her ay düzenleniyor. E-YDS tarihleri içerisinde sınava girebilmek için adayların sınav başvuru tarihlerinde E-YDS başvurularını yapması gerekiyor. E-YDS sınav tarihleri öncesindeki 15-20 gün içerisinde E-YDS başvuru tarihleri başlamış oluyor.

2018 E-YDS Sınav Tarihleri:

E-YDS İngilizce 09.06.2018
E-YDS İngilizce 08.07.2018
E-YDS İngilizce 13.10.2018
E-YDS İngilizce 10.11.2018
E-YDS İngilizce 08.12.2018

 

E-YDS Nedir?

2018 e-yds sınav tarihleri, e-yds sınav tarihleri, e-yds tarihleriE-YDS puanları, YDS sınavı gibi KPSS A grubu atamaları, kamu görevlilerinin dil tazminatı alması, yüksek lisans, doktora başvuruları ve denklik alınması için kullanılabiliyor. E-YDS sınavında İngilizce sözcük bilgisi, çeviri ve okuduğunu anlama soruları bulunuyor. Sınav, ÖSYM tarafından belirlenen elektronik sınav merkezlerinde gerçekleşiyor.

E-YDS ‘ye Ne Zaman Başvuru Yapmalıyım?

E-YDS sınav tarihleri ile ilgili bilgiler ÖSYM internet sitesinde E-YDS Başvuru kılavuzlarında yer alıyor. E-YDS sınav tarihleri tablosunu aşağıdan inceleyebilirsiniz. E-YDS Başvuru Nasıl Yapılır? E-YDS başvuru tarihleri ve E-YDS ücretleri ile ilgili yazımızda da E-YDS başvuru kılavuzunda yer alan bilgilerin özetlenmiş haline ulaşabilirsiniz.

ÖSYM 2018 E-YDS Aday Başvuru Kılavuzu için Tıklayın

E-YDS Tarihlerini Nereden Takip Edebilirim?

E-YDS sınavına girebilmek için adayların E-YDS sınav tarihlerinde sınav saatinden en az yarım saat önce E-YDS sınav merkezlerinde bulunması gerekiyor. E-YDS tarihleri ve diğer sınavların tarihlerini takip edebilmek için osym.gov.tr adresindeki ÖSYM sınav takvimini düzenli olarak kontrol edebilirsiniz.
E-YDS sınavı hakkında detaylı bilgi almak için e-ogrenim.com Blog Sayfamızı takip edebilir ve E-YDS sınavına hazırlıkta eksiklerinizi tamamlamak için online dershanemizi ziyaret edebilirsiniz. e-ogrenim.com, hayallerinize ve ideallerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için canlı yayınları, e-sınavlar, çıkmış soru çözümleri ve zengin kaynakları ile yanınızda. e-ogrenim.com online E-YDS kursları, canlı yayın dersleri ile profesyonel eğitimi ve sınıf ortamını parmaklarınızın ucuna getiriyor. Derslerimize konuk olmak, eğitmenlerimiz ile etkileşim halinde online dersleri takip edebilmek ve eksiklerinizi tamamlayabilmek için>> Hemen e-ogrenim.com ‘u ücretsiz deneyin!

E-YDS ve diğer tüm sınavlara dair soru ve görüşlerinizi sayfanın en altında bulunan yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. İletileriniz uzman rehberlerimizden tarafından incelenerek yanıtlanacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 − sekiz =