2018 e-YDS/4 BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

2018 e YDS 4 BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR2018 yılı içerisinde 2 defa yapılacak olan YDS İlkbahar ve Sonbahar sınavlarına ek olarak yıl içinde toplamda 10 kez elektronik ortamda yapılan e-YDS’nin dördüncüsü 28 Nisan tarihinde Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan ÖSYM elektronik sınav binalarında gerçekleşecek.

16 Mart tarihinde başlayan e-YDS/4 başvuruları 19 Nisan’ a kadar devam edecek. https://blog.e-ogrenim.com/e-yds-basvuru-tarihleri-ne-zaman-e-yds-basvuru-kosullari-nelerdir/ linkine tıklayarak ilgili yazımızdan bu yıl yapılacak olan tüm e-YDS sınav ve başvuru tarihlerini takip edebilirsiniz.

e-ogrenim.com Online YDS Kursu ile sizler de YDS’ye en iyi şekilde hazırlanın, zaman ve para kaybetmeden ilk girişinizde kazanın. Hemen https://e-ogrenim.com/online-yds-kursu linkine tıklayarak sitemizi inceleyebilir, ücretsiz üyelik oluşturarak 3 gün için canlı yayınlarımıza misafir olabilir, video derslerimizi izleyebilirsiniz. e-ogrenim.com Online YDS Kursu interaktif katılım sağlayabildiğiniz alanında uzman hocalarımızla yapılan canlı yayın ve video dersler, profesyonel kadromuzca hazırlanmış kaynak kitaplar, deneme sınavları, 7/24 teknik destek ve uzman rehberlik hizmetleri ile tüm elektronik cihazlarınızla uyumlu olarak parmaklarınızın ucunda.

e-YDS YDS ve diğer tüm sınavlara dair sorularınızı sayfanın en altında bulunan yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilir, uzman rehberlerimizden yanıt alabilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 + onyedi =